Berries and cheese bun! ????????

Słodziutka jagodzianka z serem. ❤️


Składniki na jedną porcje 😉 :

100 g twarogu półtłustego

2 łyżki otrab gryczanych ( mozna użyć innych)

1 łyżka mielonego lnu

Ubite jajko

Szczypta cynamonu

Garść jagód

Opcjonalnie migdały

Wszystkie składniki oprocz jagód łączymy dokładnie i rękami formułujemy z masy kulkę, którą   delikatnie rozpłaszczamy. Na środku robimy dziurkę i wrzucamy tam jagody, zawijany delikatnie rogi, tak zeby troszke przykryć ciastem owoce. Posypujemy płatkami migdałowymi i pieczemy 25 min w 180*C z termoobiegiem. Na koniec dodatkowo posypałam mielonymi migdałami, stosuje je jako zamiennik cukru pudru. ????????❤️

Subscribe to our mailing list

* indicates required
" >

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.